Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Κυκλοφορούμε...

Ευχαριστούμε το blog ΦΩΤΟ...ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ για το κείμενό του

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ψηφιακή έκδοση του Artbomber με τίτλο "Το ομορφότερο όνειρο". Ευχαριστώ από καρδιάς για την ένταξη της δικής μου ιστορίας στο δυναμικό της έκδοσης καθώς και για την ανιδιοτελή παροχή βήματος για μια ελεύθερη έκφραση.
Είναι σημαντικό. Καλή συνέχεια.


Ευχαριστούμε το blog ΔΕΣ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ για το κείμενό του

Το post αυτό είναι αφιερωμένο στην πρώτη (κατά τη γνώμη μου δεύτερη) ψηφιακή έκδοση του artbomber, στην οποία έχω την τιμή να είμαι συμμέτοχος. Τον artbomber δεν το γνωρίζω, απλώς ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά του. Οπως και άλλοι 14 άνθρωποι.


Ευχαριστούμε το blog Purple Overdose για το κείμενό του

Πιστεύω αυτό που είχε δηλώσει κάποτε κι ο μακαρίτης ο Σιδηρόπουλος. Ότι το έργο όταν φεύγει απ' τα χέρια του δημιουργού αποκτά τη δική του οντότητα, το δικό του ξεχωριστό ύφος. Οι μεσάζοντες είναι έμποροι. Και σαν έμποροι που είναι κάνουν τη δουλειά τους. Τζον Λοκ, λεσέ φερ- λεσέ πασέ, Μοντεσκιέ, ελεύθερη αγορά κτλ, κτλ. Μεσολαβώ για να πουληθεί το έργο σου. Μουσικό, συγγραφικό, το μ... της μάνας σου. Θέλω τόσα, παίρνω τόσα, μείον τόσα, πάρε κι εσύ δυο ψίχουλα. Και να σου πω και κάτι; Όλοι αυτοί που ασχολούνται μόνο με την τέχνη είναι εισοδηματίες. Ξέρω τι σου λέω. Οι άλλοι θα πεθάνουν στην ψάθα και κάποιοι απ' αυτούς, ίσως και να δικαιωθούν κάποτε. Αλλά σίγουρα μετά θάνατον. Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Τζάμπα κόπος, μάγκες. Ή θα ζεις αλά Μπουκόφσκι και θα γράφεις, παίζεις μουσική ή οτιδήποτε ή άστο γι' αύριο. Ταφόπλακα στους καλλιτέχνες της πλάκας- επίσης ξέρω τι σου λέω.
Ξαναγυρνώ στο μεσάζοντα γιατί ξεφεύγω. Γνωρίζω τα μούτρα του, ξέρω πως συμπεριφέρεται στους νέους ανθρώπους. Υποστηρίζω την τέχνη για την τέχνη. Για κανέναν άλλον. Οι εποχές που ζούμε είναι πονηρές. Οι καλές προσπάθειες θα έρθουν από αλλού. Μπορεί από ονειροπόλους, μπορεί από τρελούς. Μπορεί πάνω από ξίδια, μέσα από καπνούς, από το οτιδήποτε.
Δεν ξέρω ποιος είναι ο artbomber, ούτε τι πρεσβεύει. Και δε με νοιάζει. Ζήτησε κάτι δικό μου και το έλαβε. Κάποιες λέξεις μου. Είναι δωρεάν και βρίσκονται εδώ. Μαζί με αυτές άλλων ανθρώπων. Κι ένας να τις διαβάσει είναι κέρδος. Επανέρχομαι σ' αυτό που έλεγα στην αρχή. Δεν έχει να κάνει με ναρκισσισμό. Το έργο είναι ελεύθερο κι ανεξάρτητο. Και χαράζει πάντα το δικό του δρόμο. Βάλτο καλά στο μυαλό σου αυτό...



Ευχαριστούμε το blog ΟΝΕΙΡΟΠΥΛΗ για το κείμενό του

Είναι χαρά μου που συμμετέχω στη πρώτη ψηφιακή- εκδοτική προσπάθεια του artbomber.com.
Είναι χαρά μου που βλέπω τον ιστό να μεγαλώνει, τις φωνές να πληθαίνουν, τον κόσμο να έρχεται κοντά.
Μπράβο στα παιδιά για τη κίνηση.
Καλή συνέχεια και εις ανώτερα.
Τις 15 ιστορίες μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.
Αν και ψηφιακές αυτές οι ιστορίεςμυρίζουν όλες χώμα και ουρανό.
Καλή ανάγνωση

Ευχαριστούμε το blog IT TAKES A THOUGHT TO MAKE A WORD για το κείμενό του

Είναι πολύ όμορφο να σου δίνονται κίνητρα γραφής. Ένα τέτοιο υπήρξε για μένα η νέα συλλογική εκδοτική προσπάθεια του Artbomber (http://www.artbomber.com/) με τίτλο "Το ομορφότερο όνειρο". Μπορείτε να το βρείτε και να το "κατεβάσετε" δωρεάν εδώ. Μεγάλο ευχαριστώ στον Artbomber για την ευκαιρία και για την πρωτοβουλία. Είναι όμορφο να "μαζευόμαστε" για τέτοιου είδους γραφές.
Καλή ανάγνωση!