Κυριακή 22 Ιουλίου 2007

Εκθέστε και κερδίστε

Η βασική πρωτοπορία του Artbomber είναι ότι δίνει την ευκαιρία σ’ όλους τους δημιουργούς να κερδίσουν χρήματα από την τέχνη τους, αν αυτοί το επιθυμούν.

Κερδίστε από τα εισιτήρια
Ο Artbomber δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς του να παρουσιάσουν τα έργα τέχνης τους στον κόσμο δωρεάν ή βάζοντας εισιτήριο για τον επισκέπτη που θέλει να αγοράσει το έργο τους. Φυσικά το ποσό το ορίζει ο δημιουργός και φυσικά του ανήκει κατά 100% και κατατίθεται στον προσωπικό του λογαριασμό.
Αναλυτικότερα ο Artbomber δημιουργός έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει δωρεάν ένα μέρος του έργου του –όσο θέλει εκείνος- στον επισκέπτη της έκθεσής του αλλά και να ορίσει ένα ποσό που μόνο αν του το καταβάλει ο επισκέπτης του θα μπορεί να κατεβάσει ολόκληρο το έργο του. Με άλλα λόγια ο Artbomber λειτουργεί ως ένας μεσάζων μεταξύ του καλλιτέχνη και του κόσμου με την πρωτοτυπία ότι σ’ αυτό το site όλα λειτουργούν υπέρ του δημιουργού.
Για παράδειγμα ο μουσικός Χ μπορεί να ανεβάσει τα ρεφρέν από 2 ή 3 ή περισσότερα τραγούδια του στη… Γνωριμία με το έργο και να ορίσει το ποσό των 3 ευρώ στο… Εισιτήριο της έκθεσης – Κατεβάστε όλο το έργο
Αυτό σημαίνει ότι ο επισκέπτης της έκθεσης του Χ αφού ακούσει τη μουσική του και αποφασίσει να κατεβάσει και τα 12 τραγούδια του Χ, θα πρέπει να πληρώσει 3 ευρώ. Όλο το ποσό ανήκει στο δημιουργό Χ.

Όλα υπέρ του δημιουργού.

Κερδίστε από τους χορηγούς
Ο Artbomber βλέπει τους δημιουργούς του ως συνεργάτες του και φίλους του. Για αυτό το λόγο και δεσμεύεται ότι το 50% των εσόδων από τους χορηγούς που θα θελήσουν να διαφημιστούν στο διαδικτυακό πολυχώρο τέχνης Artbomber.com, θα διανέμεται στους δημιουργούς ως κέρδη τους. Στην ουσία ο Artbomber κάνει τους δημιουργούς του μετόχους και συνεργάτες του στην εξέλιξη, στην εξάπλωση και στην επιτυχία του.

Η τέχνη δεν έχει όρια.

Κερδίστε διπλά από τις συνεργασίες σας.
Ο κάθε Artbomber δημιουργός παρουσιάζει στη διαδικτυακή του έκθεση τα έργα τέχνης του. Ωστόσο έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει και να έρθει σε συμφωνία με άλλο Artbomber δημιουργό και να συμφωνήσουν ο ένας να φιλοξενήσει στην έκθεσή του τα έργα του άλλου.
Δηλαδή ο συνθέτης Χ που εκθέτει στη Μουσική, μπορεί να συμφωνήσει με τη συγγραφέα Ν που εκθέτει στη Λογοτεχνία και ο ένας να ανεβάσει το έργο του στην έκθεση του άλλου. Μ’ αυτόν τον τρόπο και ο συνθέτης Χ και η συγγραφέας Ν αποκτούν διπλή δυνατότητα κέρδους εφόσον έχουν δημιουργήσει διπλή δυνατότητα επισκεψιμότητας στο έργο τέχνης τους.
Ο Artbomber προτείνει τη συνεργασία μεταξύ δημιουργών από διαφορετικές περιοχές. Αναζητήστε και ανακαλύψτε το δημιουργό που σας ταιριάζει και συνεργαστείτε.


Η τέχνη ενώνει.