Ο Artbomber ήρθε στον κόσμο με αποστολή αλλά και μοναδική επιλογή να συγκρουστεί με τους ισχυρούς της τέχνης. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Νικόλα Άσιμου που πουλούσε σε κασσέτες τα τραγούδια του αλλά και άλλων καλλιτεχνών που ήρθαν σε σύγκρουση με τις εταιρείες τους και έχοντας ως αυτοσκοπό δημιουργίας του, την ανατροπή του υπάρχοντος σκηνικού, θέλει να γίνει ο μεγαλύτερος διαδικτυακός πολυχώρος τέχνης. Ο Artbomber απαγορεύει την είσοδο σε δικαιώματα «εταιρειών», «τρίτων» και «μεσαζόντων» και αναγνωρίζει ως μοναδικό λήπτη αποφάσεων τον ίδιο το δημιουργό.
Αγκαλιάζοντας όλες τις πιθανές και απίθανες, γνωστές και άγνωστες μορφές τέχνης και τους δημιουργούς όλου του κόσμου, θέλει να αποτελέσει την ιδανική πλατφόρμα δράσης του καλλιτέχνη και κυρίως τον ισχυρότερο συνεργάτη και υποστηρικτή του νέου δημιουργού.
Ο Artbomber επιδιώκει με τις επαναστατικές και πρωτοπόρες υπηρεσίες που προσφέρει στον καλλιτέχνη, να αναδείξει και να προβάλει τη δουλειά του νέου δημιουργού και να τον στηρίξει στην προσπάθειά του να ασχοληθεί αποκλειστικά με την τέχνη του. Επίσης θέτει νέες ανατρεπτικές παραμέτρους στην προώθηση των έργων τέχνης, κινούμενος πάντα στην κατεύθυνση ότι όλα λειτουργούν υπέρ του δημιουργού.
Στον Artbomber μπορείς να εκδώσεις ηλεκτρονικά το βιβλίο σου.
Ο συγγραφέας μπορεί να εκδώσει ηλεκτρονικά το λογοτέχνημά του και να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να τον κρίνει χωρίς να είναι απαγορευτική για αυτόν η κρίση του οποιοδήποτε reader – υπαλλήλου οποιασδήποτε εταιρείας. Ο Artbomber λατρεύει να διαβάζει ο,τιδήποτε έχετε γράψει και δεν τολμήσατε ποτέ να εκδώσετε ή έχει απορριφθεί από εκδοτικούς οίκους.
Επίσης ο συγγραφέας μπορεί να ορίσει ο ίδιος –αν το επιθυμεί- το ποσό που θα πρέπει να του καταβάλει ο αναγνώστης, προκειμένου να εκτυπώσει το βιβλίο του από την προσωπική του έκθεση.
Στον Artbomber μπορείς να κυκλοφορήσεις διαδικτυακά τη μουσική σου.
Ο μουσικός μπορεί να προωθήσει ηλεκτρονικά τα τραγούδια του και να μοιραστεί με τον κόσμο τις μουσικές του. Δεν είναι ανάγκη να έχει κυκλοφορήσει cd. Μπορεί απλά να τα ανεβάσει στην προσωπική του έκθεση και να ορίσει ο ίδιος το ποσό που θα πρέπει να του καταβάλει όποιος θέλει να τα κατεβάσει (δηλαδή να αγοράσει τα τραγούδια του).
Επίσης ο artbomber προσφέρει στον μουσικό την πρωτοπόρα δυνατότητα της διαδικτυακής συναυλίας. Πλέον μουσικοί από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, μπορούν να οργανώσουν ανέξοδα τη διαδικτυακή τους συναυλία, ορίζοντας εισιτήριο πρόσβασης σ’ αυτήν, και να κερδίσουν χρήματα.
Στον Artbomber μπορείς να εκθέσεις τα έργα τέχνης σου.
Ζωγράφοι, φωτογράφοι, σκιτσογράφοι, τεχνίτες, κατασκευαστές μπορούν να εκθέσουν τα έργα τέχνης τους, να προβάλουν την προσωπική τους γκαλερί αν το επιθυμούν, να έρθουν σε άμεση επαφή με τον υποψήφιο αγοραστή των έργων τους χωρίς καμία μεσολάβηση του Artbomber ή φυσικά να ορίσουν ακόμη και το εισιτήριο εισόδου –αν το επιθυμούν- στην προσωπική τους διαδικτυακή έκθεση.
Στον Artbomber μπορείς να προβάλεις την ταινία σου.
Ο σκηνοθέτης δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνει για αίθουσες προβολής και για εταιρεία διανομής. Μπορεί να προβάλει την ταινία του στον Artbomber ορίζοντας φυσικά το «εισιτήριο» που θα πρέπει να του καταβάλει όποιος θελήσει να αγοράσει την ταινία του (να την κατεβάσει από την διαδικτυακή του έκθεση).
Δηλαδή ο Artbomber γίνεται και ένας 24ωρος ηλεκτρονικός κινηματογράφος.
Στον Artbomber μπορείς να προβάλεις τις χορογραφίες σου.
Ο χορογράφος έχει τη δυνατότητα να προβάλει την τέχνη του και να αναδείξει τη δουλειά του στον Artbomber. Η χορευτική παράσταση και το χοροθέατρο βρήκαν τη ψηφιακή σκηνή τους για να πειραματιστούν και να προβληθούν –φυσικά δωρεάν ή με το αντίστοιχο εισιτήριο που θα ορίσει ο καλλιτέχνης.
Στον Artbomber μπορείς να αναδείξεις το ταλέντο σου.
Ο καλλιτέχνης που δεν μπορεί να εντάξει την τέχνη του σε μία από τις προαναφερθείσες κατηγορίες, μπορεί να προβάλει τη δουλειά του στον Artbomber και να κερδίσει νέους οπαδούς και θαυμαστές. Ο κάθε δημιουργός πλέον μπορεί να στήσει και να παρουσιάσει τη δική του παράσταση…
Ο Artbomber πιστεύει ότι η τέχνη δεν γνωρίζει όρια και δεν περιορίζεται σε συμβόλαια και δικαιώματα «τρίτων». Θέλει να μην ορίζουν άλλοι τις επιλογές του και κυρίως αγωνιά για τη σύγκρουση με το καθεστώς των «αρεστών».